Opendeurdag 2017

Tijdens de laatste week van de grote vakantie nodigen we traditioneel alle kinderen met hun ouders uit om kennis te maken met de nieuwe leerkracht. Dit jaar was het wat bijzonder omdat we omwille van de bouwwerken de klassen in het grijze gebouw niet konden openstellen.

Niet getreurd want de leuke bar van de vriendenkring en de springkastelen van Octavie maakten er een geslaagde avond van!

 

 

Goed nieuws uit Brussel

We kregen goed nieuws uit Brussel! Het bouwdossier waar sinds 2002 aan gesleuteld werd, kreeg eindelijk groen licht! Met de steun van de overheid zullen de aanpassingswerken aan de Stap hoogstwaarschijnlijk in de loop van 2017 kunnen starten. Met de aanpassingswerken bedoelen we: een volledig nieuwe speelplaats, een nieuw afdak met daaronder onder andere gescheiden toiletten en een fietsenstalling aan de kant van de Lauwbergstraat. Van een gelukkig nieuwjaar gesproken!!! Van zodra er meer info is, zullen we hierover communiceren.

Opvang voor kinderen van De Stap in de herfstvakantie

Er zal tijdens de herfstvakantie (met uitzondering van dinsdag 1 november) opnieuw opvang zijn voor kinderen van De Stap. Meer info kan je bekomen via de school.

Ook voor de volgende periodes wordt er opvang ingericht:

Krokusvakantie: 27/02 tem 03/03
Paasvakantie: 03/04 tem 14/04
Zomervakantie: 03/07 tem 14/07 en van 16/08 tem 31/08