Corona: update 2 april
2 april 2020
Corona: update 16 april
16 april 2020

Corona: update 10 april

Beste ouders,

De paasvakantie is halfweg. We hebben geluk met het weer, hopelijk hebben onze Stapper(tje)s wat kunnen genieten van de eerste lentedagen zodat hun batterijen opgeladen geraken. Want we staan voor een heel bijzondere derde trimester.

Tot op heden weten we nog steeds niet of de school volgende week maandag weer open mag. Ik kan wel zeggen dat het team zich momenteel hard voorbereidt op de verschillende scenario’s die mogelijk zijn. Van zodra we vanuit het ministerie meer nieuws hebben en onze werking hieraan aangepast is, dan zal u het via de website vernemen.

Er is wel nieuws over enkele andere items.

NOODopvang

Ook volgende week organiseren we een NOODopvang voor de doelgroep die intussen wel gekend is. We vragen nogmaals om hiervoor via dit formulier in te schrijven, zo weten we wie we mogen verwachten. Alvast bedankt. Opgepast: op paasmaandag is de school helemaal dicht. We starten dus opnieuw op dinsdag 14 april.

Ouderbevraging veilige schoolomgeving

Zoals met de update van vorige week reeds aangekondigd doen we een oproep om de volgende bevraging in te vullen. Het zal ons heel wat wijzer maken over hoe u denkt over onze schoolomgeving en welke mogelijke initiatieven in de toekomst eventueel op poten kunnen worden gezet. Alvast bedankt om hiervoor een tiental minuten van uw tijd op te offeren. Deze bevraging is het resultaat van een samenwerking tussen de school, de schoolraad en de schepen van mobiliteit.

Koekenverkoop

We kregen vandaag groen licht van het stadsbestuur om volgende week de koeken te laten ophalen op school. Dit wel onder heel strikte voorwaarden én op verschillende dagen. We zetten graag de volgende afspraken op een rijtje:
– u dient zich aan te melden aan de inkomdeur van de refter, de leerkracht van dienst helpt u van daaruit verder om u de koeken te bezorgen (het schoolgebouw wordt niet betreden)
– respecteer de social distancing, indien er wachtenden voor u zijn hou dan voldoende afstand
– de drukte kan ingeschat worden vanop straat (Lauwbergstraat), indien te druk kom dan even later terug

Na overleg met de werkgroep van de vriendenkring werden volgende ophaalmomenten voorzien. Vermits de koeken steeds op naam van de gezinsoudsten staan, beginnen we logischerwijs met de oudste klassen…

De ophaalmomenten zijn steeds van 9.00 uur tot 12.00 uur
Dinsdag 14 april: de Raket, de Satelliet, de Ufo (bovenbouw)
Woensdag 15 april: het Vliegtuig, de Helikopter en de Luchtballon (middenbouw)
Donderdag 16 april: de Zeilboot en het Cruiseschip (onderbouw)
Vrijdag 17 april: de Voetstapjes, de Fiets, de Auto en de Tractor (kleuterklassen)

Voor personen waarvan het opgegeven moment niet haalbaar is voorzien we ook een ophaalmoment op zaterdag 18 april tussen 13.30 uur en 15.00 uur.

Alvast bedankt voor de medewerking een ondanks alles een heel fijn paasweekend gewenst!

Maarten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *