Organisatie opvang tijdens sluiting scholen (Corona)
13 maart 2020
Corona: update 15 maart
15 maart 2020

Corona: update 14 maart

Op 14/03 heeft de Raad van Bestuur van Scholengemeenschap Sint-Vincentius in vergadering beslist dat er ook voor- en naschoolse kinderopvang zal voorzien worden in scholen van onze scholengemeenschap tot 3 april. Dit volgens de uren opgenomen in ons schoolreglement (zoals gewone schooldagen dus).

We dringen er wel op aan om zoveel mogelijk de kinderen thuis te houden om de verspreiding van het Corona-virus te beperken.

De situatie wordt uur per uur, dag na dag, opgevolgd. Nieuwe maatregelen zullen via onze schoolwebsite en sociale media zo vlug als mogelijk gecommuniceerd worden.

Tussen de brief (met de opvangregeling) van gisteren en nu zijn er al twee updates geweest vanuit Brussel waarop we anticiperen. We weten ook niet wat morgen brengt… Het blijft voor de directies en het bestuur een zoeken om correct te reageren op deze uitzonderlijke situatie. We betreuren dan ook de negatieve reacties die we hebben mogen ontvangen… We zijn bekommerd om jullie allemaal en handelen in eer en geweten, met de nodige zin voor verantwoordelijkheid. We rekenen dan ook op jullie begrip…

Dank voor de medewerking,

Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *