Extra ophaalmoment
18 mei 2020
Advies doorstart 2 juni: nog niets bevestigd
27 mei 2020

Corona: update 23 mei

Beste ouders,

Net als jullie heb ik gisteren het nieuws vernomen over een mogelijke opstart voor alle leerlingen vanaf 2 juni. Alvast een mooi vooruitzicht voor de Stappers die sinds halverwege maart nog niet zijn kunnen terugkeren naar school.

In afwachting van de bekrachtiging van dit voorstel door de veiligheidsraad kan ik alvast zeggen dat we opnieuw gestart zijn met het puzzelen. Van zodra er meer duidelijkheid is over onze werking voor de rest van het schooljaar – dit werd toch zo verkondigd – wordt dit gedeeld op onze website. Hou deze dus zeker in de gaten! Ook ouders van leerlingen die nu reeds les hebben op school (eerste, tweede en zesde leerjaar) bekijken best nog eens de nieuwe regeling, de kans bestaat dat er ook voor die leerlingen iets zal wijzigen…

Het STAP-team zou heel blij zijn elke Stapper nog terug te zien dit schooljaar. We beloven dan ook ons best te doen om dit te realiseren. Maar dit moet uiteraard op een veilige manier kunnen gebeuren. We zijn alvast tevreden over hoe de voorbije lesdagen verlopen zijn. Langs deze weg “een dikke merci” aan de Stappers en de ouders om alle afspraken goed na te leven!

Daar het momenteel onduidelijk is wat er met de opvang moet gebeuren vanaf 2 juni wacht ik nog even af om de inschrijvingen te openen, die zullen geopend worden van zodra onze werking duidelijk is.

Voor volgende week werden de inschrijvingen voor de opvang intussen afgesloten. Vanaf maandag is er opnieuw les voor het eerste en het tweede leerjaar, op dinsdag en vrijdag verwelkomen we ook de leerlingen van het zesde leerjaar.

Groetjes,
Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *