Succes met de nieuwe leerstof
19 april 2020
Corona: update 30 april
30 april 2020

Corona: update 25 april

Beste ouders,

Hier zijn we opnieuw met een zoveelste update…

NOODopvang

Ook voor volgende week is er uiteraard weer NOODopvang, dit nog steeds volgens de gekende afspraken. Gelieve hiervoor via deze link in te schrijven.

Pré-teaching

We blijven ook verder de ingeslagen weg bewandelen rond het pré-teaching. Bij vragen of problemen zijn de klasleerkrachten de spilfiguur. Indien er opnieuw werkmateriaal zal opgehaald moeten worden, zal dit tijdig gecommuniceerd worden.

Opstart scholen

Wat woensdag door de minister van onderwijs als een voorstel werd geformuleerd, werd gisterenavond door de veiligheidsraad bevestigd: er zijn perspectieven voor een mogelijke opstart van de scholen. Dat is op zich hoopgevend! Gelukkig “krijgen” we de tijd om dit grondig voor te bereiden; dat zullen we dan ook zeker doen. Er staan reeds heel wat (online)overlegmomenten gepland met alle nodige instanties want de veiligheid primeert, het is dus geen beslissing die enkel en alleen de Stap aanbelangt.

Pas daarna kunnen we de puzzel met het team beginnen te maken, wat helemaal niet evident wordt. De doelstelling is echter wel om tijdig met concreet nieuws naar buiten te komen, zodat ook jullie weten waar jullie aan toe zijn en verdere praktische schikkingen kunnen maken.

Hou jullie goed,
Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *