Deze week zien we iedereen terug

Nog even herhalen
3 juni 2020
Info over evaluaties
13 juni 2020

Deze week zien we iedereen terug

Beste ouders,

Morgen starten we opnieuw een nieuwe fase in de doorstart van onze school. Want maandag, woensdag en donderdag verwelkomen we naast onze kleuters de oneven leerjaren van het lager (eerste, derde, vijfde). Dinsdag en vrijdag is het dan de beurt aan de even leerjaren (tweede, vierde en zesde). Zo hebben we vanaf dinsdag eindelijk iedereen terug gezien op onze school, en daar is het team heel blij om!

Deze werking (opgepast: volgende week woensdag komen de even leerjaren) blijft in principe gelden tot het einde van het schooljaar (30 juni). Via de leerkrachten zullen jullie zeker vernemen hoe die laatste dagen precies zullen verlopen.

Opvang

Morgen start ook de opvang in zaal Vandemoortele. Deze wordt georganiseerd door de lokale overheid. De opvang gaat open om 7.15 uur en loopt tot 17.30 uur. Tijdens de schooluren blijven de kinderen daar, intekenen voor een halve dag is – op de woensdag na – niet mogelijk.

Leerlingen die les hebben op school, kunnen voor die dag/dagen uiteraard terecht in de opvang op school. Hiervoor hoeft niet meer op voorhand ingeschreven te worden. Voor de opvang die doorgaat in zaal Vandemoortele uiteraard wel. Gelieve tegen vrijdag in te schrijven voor de opvang voor de week van 15 juni. Dit kan via deze link!

Succes iedereen en hou jullie goed,
Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *