Corona: update 8 mei
8 mei 2020
Extra ophaalmoment
18 mei 2020

Een goede start !

Beste ouders,

Morgen is het een heel speciale dag! Het voelt aan als een heel bijzondere een september. De eerste schooldag, maar dan een heel speciale!

Morgen hebben de leerlingen les volgens de uren die op de brief staan. Alle lesdagen (dus ook de vrijdag) zullen voorlopig verlopen volgens deze uurregeling.

Opvang morgen

Morgen is er opnieuw opvang voorzien voor de leerlingen die zijn ingeschreven. Leerlingen (die zijn ingeschreven) van het derde, vierde en vijfde leerjaar kunnen vanaf morgen terecht in het Cultuurcentrum, dit zowel voor de voor- als naschoolse opvang. Ook de dagopvang gaat vanaf morgen daar door.

Opvang volgende week

De inschrijvingen voor de opvang van volgende week werden afgesloten. Wie dit vergeten is, stuurt nog een mailtje naar covid@destap.be. Vergeet jullie attest niet mee te sturen naar dit adres! Dank!

Opvang voor de week van 25 mei

Omdat het belangrijk is dat we een goed zicht hebben op wie allemaal naar de opvang komt, vragen we nogmaals jullie medewerking om via deze weg jullie kind(eren) in te schrijven voor de opvang voor de week van 25 tot en met 29 mei 2020, dit volgens de voorwaarden die intussen gekend zijn. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Ophaalmoment

Zondag organiseren we opnieuw een ophaalmoment tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Meester Geert en Steve delen dan de taken uit voor de derde kleuterklas (Fiets 2, Auto en Tractor), voor de leerlingen van de Luchtballon, de Helikopter en het Vliegtuig en voor de leerlingen van het vijfde leerjaar (Raket5, Ufo5 en Satelliet5). Boeken van de bibliotheek kunnen zondag ook binnengebracht worden op school!

Aan alle Stappers die morgen mogen starten, veel succes! Aan de Stappers die helaas nog niet mogen starten: hou vol! Goede moed!

Groetjes,
Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *