Info over evaluaties
13 juni 2020
Laatste update van dit schooljaar
20 juni 2020

Info allerhande

Beste ouders,

Hier zijn we nog eens met een van de laatste websiteberichten van dit schooljaar. Tijdens deze periode hebben we alvast geleerd dat we bij aanvang van volgend schooljaar onze verwachtingen bij te stellen omtrent het gebruik van ons GIMME-platform opdat we elke ouder vlotter kunnen bereiken, zonder hiervoor onze website (en sociale media in te schakelen). Maar nu nog heel even via deze – meer algemene – weg…

Leuke activiteiten

Wegens deze coronacrisis krijgen we vaak flyers van allerlei leuke activiteiten digitaal doorgestuurd en gaan die niet mee in de boekentas van de kinderen.

Langs deze weg zet ik alles op een rijtje. Als u doorklikt, komt u op de flyer terecht.

Muziekmaatjes (zomerkamp): voor onderbouw lager
Tekenacademie Junior (eerste trimester) voor middenbouw lager
Academie voor Muziek&Woord (volgend schooljaar) voor onderbouw lager: klankkriebels en beeldatelier
Academie voor Muziek&Woord (volgend schooljaar) voor middenbouw en bovenbouw lager: muziekatelier en beeldatelier

Opvang zaal Vandemoortele

De lokale overheid (Stad Menen dus) heeft haar opvang voor deze week georganiseerd op basis van de inschrijvingen. Daaruit is gebleken dat het openhouden van de opvang op woensdag en vrijdag niet haalbaar was. De betrokken ouders voor die momenten werden intussen ingelicht.

Dit betekent evenwel ook dat men hamert op het tijdig inschrijven, voortaan worden enkel nog leerlingen toegelaten die vooraf ingeschreven werden. Men vroeg me die boodschap mee te delen. Vergeet dus niet om tijdig in te schrijven via deze link, er wordt van mij verwacht dat ik de aantallen in de loop van vrijdag meedeel. Men vroeg me ook nog eens om naast een lunchpakket ook water mee te geven met uw kind. Alvast bedankt voor de medewerking!

Groetjes,
Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *