Succes met de nieuwe leerstof

Corona: update 16 april
16 april 2020
Corona: update 25 april
25 april 2020

Succes met de nieuwe leerstof

Beste ouders, beste Stappers,

We starten morgen een heel bijzondere periode in de schoolloopbaan van onze Stappers. Nieuwe leerstof aangeboden krijgen “vanuit ons kot”, het is wel wat… Dit zowel voor de leerlingen, de ouders maar ook voor het team.

De leerkrachten deden hun uiterste best om alles goed voor te bereiden, waarvoor mijn oprechte dank! Hopelijk kunnen de Stappers er de vruchten van plukken en is alles haalbaar voor hen én hun ouders.

Zoals voor het weekend meegedeeld, kunnen morgen de nodige materialen opgehaald worden op school. Dit van 8.30 uur tot 18.30 uur. De meeste klassen kunnen zich aanmelden aan de refter, voor de klassen van de middenbouw (het Vliegtuig, de Helikopter en de Luchtballon) zal alles klaar liggen in de kasten onder het afdak (tussen rood en grijs gebouw). U kunt vrij de speelplaats betreden om het materiaal op te halen. Gelieve uiteraard de social distancing-maatregel te respecteren.

De leerlingen die in de NOODopvang blijven, kunnen uiteraard aan hun taken werken tijdens die momenten. Het is niet de bedoeling dat ze alles nog eens als huistaak moeten maken.

Heel veel succes en goede moed, hou jullie goed!

Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *