Werking voor de rest van het schooljaar

Advies doorstart 2 juni: nog niets bevestigd
27 mei 2020
Een goede start voor onze kleuters
1 juni 2020

Werking voor de rest van het schooljaar

Beste ouders,

De werking voor de rest van het schooljaar liet eventjes op zich wachten, maar we zijn er uit geraakt. Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld.

Brief met nieuwe werking

Gelieve deze brief heel aandachtig te lezen. We starten op 2 juni op met onze kleuterschool, vanaf 8 juni kunnen we nieuwe klassen naar school laten komen. Volgende week is dus nog een overgangsweek, de klassen die nu reeds les hebben worden op de gekende momenten op school verwacht.

Ophaalmoment

Vermits het derde en vierde leerjaar volgende week nog niet naar school kunnen komen, voorzien we een laatste ophaalmoment aanstaande zondag. Juf Ellen zal tussen 9.30 uur en 12.00 uur paraat staan om de laatste keer taken uit te delen.

Opvang week 2 juni

Volgende week is ook de laatste week dat we zelf opvang organiseren zoals we die nu kennen. Om ons goed te kunnen voorbereiden vragen we dus nog een laatste keer om hiervoor in te schrijven.

Opvang week 8 juni

Vanaf 8 juni staan alle leerkrachten weer voor de klas, eindelijk! Dit betekent evenwel dat we zelf niet meer kunnen instaan voor het organiseren van de opvang voor kinderen die geen les hebben. Daarvoor organiseert Stad Menen een opvang in zaal Vandemoortele (TTC And Leie). Wie hier beroep op wil doen moet inschrijven tegen woensdagavond 3 juni. Want dan moet ik de aantallen doorgeven aan de verantwoordelijke. Lees dus goed de nieuwe regeling in de brief als u hier voor bepaalde momenten gebruik wil van maken.

Hou jullie goed,
Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *