Inschrijven

 

Welkom in De Stap

 

Bent u op zoek naar een geschikte school voor uw zoon of dochter, kom dan zeker eens bij ons langs!

U kan contact met ons opnemen om de school en de werking beter te leren kennen. Het filmpje hiernaast laat u eens binnenkijken in onze werking.

Wees zeker welkom op onze peuterinstuif op zondag 28 januari. Dan stellen we tussen 10.00 uur en 12.00 uur graag onze school aan u voor! 

 

Tot binnenkort ?

 

 

Het STAP-team

 

affiche schooljaar 2024
 

Inschrijvingsbeleid

Is je kind geboren in 2022 of later? En heeft het een broer of zus die al naar school gaat? Dan heeft je kind voorrang bij inschrijving. Je kan je kind al inschrijven in de school van 29 januari tot 9 februari 2024 !

Kinderen die al ingeschreven zijn moeten niet meer op nieuw ingeschreven worden. 

Kinderen zonder broer of zus op onze school, kunnen pas inschrijven nadat ze digitaal aangemeld zijn. De aanmeldingsperiode start op 27 februari 2024 (om 9 uur) en loopt tot 19 maart 2024 ‘s middags (12 uur). – Kinderen die voorrang hebben bij inschrijving, en niet zijn ingeschreven tijdens de voorrangsperiode, kunnen tijdens de aanmeldingsperiode aangemeld worden met behoud van hun voorrang.

Na de aanmeldingsperiode worden alle aanmeldingen gerangschikt. Op basis van deze rangschikking wordt er een school toegewezen aan jullie kind. 

Uiterlijk 19 april 2024 worden de ouders (de aanmelder) op de hoogte gebracht van het resultaat van de aanmelding.

De  inschrijving in de school met ticket uit aanmelden heeft plaats tussen 22 april en 13 mei 2024 (tijdens de openingsuren van de school).

De vrije inschrijving start vanaf 23 mei 2024.


Heb je vragen over de aanmelding of inschrijving van je kind? Contacteer ons gerust.

directie@destap.be

056 41 34 97