Schoolfeest

We beleven uitzonderlijke tijden. Het virus sloeg intussen anderhalf jaar geleden genadeloos toe en houdt ons helaas nog steeds in zijn greep. We zijn heel blij dat de school weer op volle kracht kan draaien en dat we onze leerlingen veel nieuwe zaken kunnen bijbrengen. Onze werking normaliseert zich omdat de geldende regels dit toelaten. Maar we moeten nog steeds alert blijven, vandaar ook dat sommige activiteiten momenteel nog niet of beperkt georganiseerd worden. De eerste grote activiteit die er aan komt is ons schoolfeest.

Ondanks COVID-19 willen we ons schoolfeest niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zo gaan we voor een editie die als coronaproof bestempeld kan worden. Eind vorig schooljaar kondigden we aan dat we voor een kinderfeest gekozen hadden, uitsluitend voor en met kinderen. De nieuwe maatregelen laten echter toe om ook volwassenen te ontvangen, maar dan eerder beperkt. We zijn dan ook blij dat we eindelijk de ouders mogen verwelkomen op een feestelijke aangelegenheid. Met de werkgroep schoolfeest hebben we het volgende feestweekend uitgewerkt. Dit gaat door op 8 en 10 oktober 2021.

Een kort overzicht van de planning:

Op vrijdag 8 oktober starten we met “een schoolfeest” waarop de leerlingen op school hun beste danspasjes voor elkaar kunnen tonen, de dansjes worden opgenomen en worden nadien (digitaal) met de ouders gedeeld. Over de middag kunnen de kinderen genieten van heerlijke frietjes op school (volgens de prijs van de warme maaltijd), dit is niet verplicht maar het is natuurlijk fijn mocht iedereen op school blijven eten. In de namiddag worden in klasverband leuke activiteiten gedaan.

Op zondag 10 oktober vieren we feest op school met heel wat kinderanimatie en een bar. Vermits we beperkt zijn in het ontvangen van volwassenen werken we met inschrijvingen (vol = vol) op drie momenten doorheen de dag (inschrijven via de button rechts):

- 10.30 uur – 12.00 uur

- 13.00 uur – 14.30 uur

- 15.00 uur – 16.30 uur

We bieden nog geen maaltijd aan op ons schoolfeest, maar er kan via een Take Away opnieuw spaghettisaus besteld worden die op zondag kan afgehaald worden op school (inschrijven via de button rechts (€10/liter)).

We hopen er – ondanks de beperkingen die er nog zijn – een feestelijk weekend van te maken!

Het STAP-team