Schoolfeest

Ja! Het mag en het kan! Na een onderbreking van enkele jaren kunnen we eindelijk nog eens met z'n allen een ouderwets schoolfeest vieren! En daar zijn we heel blij om!

De werkgroep en de vriendenkring zullen hun beste beentjes voorzetten om er een fijn feest van te maken op zaterdag 8 oktober. We hebben alvast goed weer besteld en hopen dat dit tijdig geleverd wordt! Alvast een kort overzichtje van wat er op die dag allemaal te beleven valt: 

We openen onze bar om 11.00 uur en starten de dag met een aperitief.

Vanaf 12.00 uur kunt u genieten van een heerlijke pasta (€ 15/volwassenen en € 8/kinderen), hiervoor kunt u inschrijven via het formulier hiernaast. Er zal keuze zijn uit meerdere soorten saus en er kan verschillende keren worden aangeschoven (à volonté)

Na deze stevige maaltijd zullen de kinderen om 14.00 uur  hun beste danspasjes uithalen tijdens het feest "Speur je mee". Ouders, grootouders en sympathisanten kunnen hiervan meegenieten op onze speelplaats. Tijdens de nummertjes is de bar gesloten, we voorzien halverwege een pauze. Het speuren zelf mag letterlijk genomen worden... 

Na deze dansende speurtocht zijn we nog lang niet uitgefeest. We krijgen dan het bezoek van Heidi's Disco die de animatie vanaf 16.30 uur op gang zal swingen! Er zijn heel leuke spelletjes, gekke fietsen en springkastelen voorzien. Voor elk wat wils dus! 

Tijdens de animatie is de bar uiteraard open en zijn er frietjes te verkrijgen. 

 

We hopen er een feestelijke editie  van te maken!

 

Het STAP-team en de vriendenkring

knife_fork

Er kan niet meer besteld worden